Privacy Policy

Sekretesspolicy för Fiskespolen

Denna sekretesspolicy förklarar hur Fiskespolen i Malmö AB (“Fiskespolen”, “vi”, “oss” eller “vår”) samlar in, använder och skyddar din personliga information när du använder vår webbplats och våra tjänster.

1. Insamling av personlig information

1.1. Informationen vi samlar in: Vi samlar inte andra typer av personlig information när du använder vår webbplats, vi håller oss begränsat till ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningsinformation och andra uppgifter som du frivilligt tillhandahåller oss..

2. Användning av personlig information

2.1. Vi använder den personliga information vi samlar in för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster, behandla dina beställningar, kommunicera med dig och uppfylla våra rättsliga förpliktelser.

2.2. Vi kan också använda din personliga information för marknadsföringsändamål, inklusive att skicka dig kampanjerbjudanden och nyhetsbrev, men endast om du har gett ditt samtycke till detta.

3. Delning av personlig information

3.1. Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt samtycke, förutom i de fall där det krävs enligt lag eller för att skydda våra rättigheter och egendom.

4. Dataskydd

4.1. Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information mot förlust, missbruk, obehörig åtkomst och ändring.

5. Dina rättigheter

5.1. Du har rätt att begära tillgång till, korrigering av eller radering av din personliga information. Du har också rätt att motsätta dig viss användning av din information och att dra tillbaka ditt samtycke när som helst.

6. Ändringar av sekretesspolicyn

6.1. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna sekretesspolicy genom att publicera de ändrade villkoren på vår webbplats. Din fortsatta användning av vår webbplats och tjänster efter sådana ändringar utgör ditt samtycke till de nya villkoren.

Om du har frågor eller funderingar om vår sekretesspolicy, vänligen kontakta oss på info@fiskespolen.se.

Senast uppdaterad: [2024-05-10].